Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА II НЕДІЛЮ ВЕЛИКОДНЮ - 28 КВІТНЯ 2019

Сьогодні:

Всім, хто сьогодні святкує Воскресіння бажаємо великої віри та радісного святкування.

Неділя Милосердя. Коронка до Божого Милосердя перед Пресвятими Дарами після другої Євхаристії.

Після останньої Служби Божої благословення дітей, молоді та батьків, що очікують потомства.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: в понеділок – свято св. Катерини Сієнської, діви і вчителя Церкви, покровительки Європи; у вівторок – свято річниці освячення кафедрального собору у Львові; в четвер – обов’язковий спомин св. Атанасія, єпископа і вчителя Церкви; в п’ятницю – свято свв. апп. Филипа та Якова.

У вівторок катехеза для дорослих о 19.00

Починаючи з середи щоденні травневі молебні. У будні дні після ранкової Служби, а в неділю після другої Служби.

В четвер поклоніння Ісусові в Пресвятих Дарах в намірі покликань, в п’ятницю молебень до Серця Ісуса, а в суботу молебень до Ченстоховської Божої Матері.

В п’ятницю відвідини хворих.

В наступну недлію:

Після святкової перерви відновлюємо катехези для дітей.

Інше:

28 квітня об 19.30 в кафедральному соборі „Розповідь про славетне Воскресіння Господнього" Миколая з Вілковецька у виконанні Польського народного театру у Львові.

Заохочуємо, щоб в Році Святості Подружжя та Сім’ї, кожна родина прийняла в своєму домі ікону Святої Родини. Всі, хто хотів би це зробити, прошу повідомите про це священика – пароха. Отримані ласки і ваші прохання можна записати в зошиті, який супроводжуватиме ікону. Також, кожна родина отримає невеликий молитовник на цю подію та пам’ятку про мандрування ікони від дому до дому. Починаючи з понеділка ікона буде перебувати в районі нашого костела, то просимо зголоситися родини з цього району.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie