Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА XIV НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ - 7 ЛИПНЯ 2019

Сьогодні:

Перша неділя місяця. Після Служби, що о 10.30, поклоніння Ісусові в Пресвятих Дарах.

Наміри молитви для троянд Живого розарію: Щоб ми під час канікул не занедьували спілкування з Богом.

Після останньої Служби Божої благословення дітей, молоді та батьків, що очікують потомства.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: в понеділок – свято св. Йоана з Дуклі, пресвітера, Покровителя міста Львова; в четвер – свято св. Бенедикта, абата, Покровителя Європи.

У четвер поклоніння в намірі покликань, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської.

Інше:

Заохочуємо, щоб в Році Святості Подружжя та Сім’ї, кожна родина прийняла в своєму домі ікону Святої Родини. Всі, хто хотів би це зробити, прошу повідомите про це священика – пароха. Отримані ласки і ваші прохання можна записати в зошиті, який супроводжуватиме ікону. Також, кожна родина отримає невеликий молитовник на цю подію та пам’ятку про мандрування ікони від дому до дому.

Передшлюбні оповіді: Ткаченко Орест, римо-католик та Партика Божена, православня (I) а також Кримовський Петро, православний та Жмурко Владислава, римо-католичка (I).

Інформуємо, що з 1 вересня в нашій парафії буде новий настоятель, о. Давід Омієцінські. О. Павел прощатимется з парафією 25 серпня.

Як завжди, 22 липня переживатимемо храмове свято. З 10.00 поклоніння Ісусові в Пресвятих Дарах та можливість таїнства сповіді. Урочиста Євхаристія, яку очолить архієпископ Мечислав Мокшицький, буде відправлена об 11.00, натомість після Євхаристії пройдемо у процесії вулицями міста. Слово Боже виголосить о. Юзеф Поляк, настоятель папафії Святого Духа в Новому Сончі (Польща).

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie